26. DÖNEM KIRŞEHİR MİLLETVEKİLİ MİKAİL ARSLAN REKTÖR KARAKAYA’YI ZİYARET ETTİ

26. Dönem Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Üniversitemiz Rektörlüğü görevine yeniden atanan Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 9 Temmuz 2019 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette 26. Dönem Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya görevinde başarılar diledi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin uluslararasılaşmasında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’nın çalışmalarının katkısının oldukça fazla olduğunu dile getiren 26. Dönem Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, yeni dönemde de üniversitemizin çok güzel işlere imza atacağına inandığını söyledi. Kırşehir’in önemli bir değeri olan üniversitemize desteklerinin her zaman devam edeceğini anlatan Arslan, Rektör Karakaya’ya görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, 26. Dönem Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan’a teşekkür etti.

09.07.2019