ANKARA MİLLETVEKİLİ YILDIRIM KAYA’DAN REKTÖR KARAKAYA’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Üniversitemiz Rektörlüğü görevine yeniden atanan Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya, 7 Ağustos 2019 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya ile CHP Kırşehir İl Başkanı Baran Genç hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin çok önemli başarılara imza attığını dile getiren Kaya, üniversitenin yaptığı ve yapacağı çalışmalarına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Kaya, Üniversitemiz Rektörlüğü görevine yeniden atanan Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya ikinci döneminde başarılar diledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya’ya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin tüm kurumlarla işbirliği içerisinde çalıştığını belirtti. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin bölgesel kalkınma odaklı çalışmaları önemsediğini dile getiren Rektör Karakaya, Kırşehir’in ve üniversitenin gelişmesi ve daha ilerilere yükselebilmesi için her türlü çalışmayı istişareler ile yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

07.08.2019