ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZİ TASAVVUFî BİR KONSERLE ANDIK

Çanakkale Şehitleri

Çanakkale Şehitlerimizi Tasavvufî Bir Konserle Andık

Üniversitemiz Tasavvufî Halk Müziği Korosu tarafından birlik ve beraberlik ruhuyla kazanılan Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. Yılı dolayısıyla "Çanakkale Şehitlerini Anma Konseri” düzenlendi. 18 Mart 2016 tarihinde Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen konsere, öğretim elemanlarımız ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Konser öncesi, üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu öğrencisi Cahit Kaya, Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un Çanakkale Şehitlerine yazdığı şiiri seslendirdi.

Tasavvufî Halk Müziği Korosu, Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Kubilay Kolukırık’ın şefliğinde, birbirinden değerli eserleri bu vatanı bize emanet etmek için zafer yolunda yaşamını yitiren kahraman şehitlerimiz için seslendirdi.

23.03.2016