DAMLA GÖNÜLLÜLÜK HAREKETİ REKTÖR KARAKAYA’YI ZİYARET ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen Damla Gönüllülük Hareketi ekibi Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti.23 Eylül 2019 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyareteyerli ve yabancı uyruklu öğrenciler katıldı.

Rektör Karakaya : Asrın Unuttuğu Değerlere Sahip Çıkıyorsunuz

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karakaya, böyle bir projenin tam da asrın maddeleşmiş kendi menfaatini düşünen insanın acil ihtiyaçlarından biri olduğunu dile getirerek; gençlere kalplere dokunmayı tercih ettiklerinden ve asrın unuttuğu değerlere sahip çıktıklarından dolayı teşekkür etti.

Damla Gönüllülük Hareketi ekibi daha sonra üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel ve Genel Sekreterimiz Mehmet Zeki Küçük’ü ziyaret ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

24.09.2019