İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİLERİ İZMİR 25. ULUSLARARASI DOĞAL TAŞ VE TEKNOLOJİLERİ FUARINI GEZDİ

Üniversitemiz Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Ekincioğlu ile Dr. Öğr. Üyesi Zeynel Başıbüyük tarafından öğrencilere teknik gezi düzenlendi. 28 Mart 2019 tarihinde İstanbul Maden İhracatçıları Birliği’nin (İMİB)destekleri ile Yapı Malzemeleri Dersi kapsamında İzmir 25. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarına düzenlenen teknik gezide İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri yapı malzeme bilgilerini geliştirdiler.

Gezi sonunda İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Ekincioğlu ile Dr. Öğr. Üyesi Zeynel Başıbüyük tarafından öğrencilerimize verdikleri desteklerden dolayı İMİB Başkanı Aydın Dinçer’e plaket verildi.

11.04.2019