KENT KONSEYİ BAŞKANI TAHSİN ÜÇGÜL REKTÖR KARAKAYA’YI ZİYARET ETTİ

Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül Rektör Karakaya’yı Ziyaret Etti

Kırşehir Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül Üniversitemiz Rektörlüğü görevine yeniden atanan Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 11 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleşen ziyarette Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül, Rektör Karakaya’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Üçgül, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin hızla geliştiğini ve büyüdüğünü belirterek üniversitenin Kent Konseyiyle çok uyumlu çalıştığını ifade etti. Kent Konseyinde çok sayıda akademisyenin görev aldığını dile getiren Üçgül, kendilerine bu imkanı sağlayan Rektör Karakaya’ya teşekkür etti.

Rektör Karakaya, üniversitelerin şehirle ortak çalışmalarının öneminden bahsederek Kent Konseylerinin önemli olduğunu kaydetti. Her türlü istişare ve ortak çalışmaya bu güne kadar açık olduklarını ve bundan sonra da açık olacaklarını vurgulayan Prof. Dr. Vatan Karakaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti sözlerine ekledi.

11.07.2019