KIRŞEHİR İL EMNİYET MÜDÜRÜ İSMAİL HAKKI AKYÜZ’DEN REKTÖR KARAKAYA’YA VEDA ZİYARETİ

Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü görevinden başka bir göreve atanan İsmail Hakkı Akyüz, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya veda ziyaretinde bulundu.24 Eylül 2019 tarihinde rektörlük makamında yapılan ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Görev yaptığı süre boyunca Kırşehir’de olmaktan mutlu olduğunu belirten Kırşehir İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, bu süre zarfında üniversitemizin çalışmalarını da yakından takip ettiğini ve yapılan projeleri takdir ettiğini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karakaya, Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz’e teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretin sonunda Prof. Dr. Vatan Karakaya, Akyüz’e günün anısına hediye verdi.

24.09.2019