KIRŞEHİR’İN TÜRK HALK MÜZİĞİ BİRİNCİSİ ÖĞRENCİMİZ NEŞET DOĞAN OLDU

Üniversitemiz Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğrencisi Neşet Doğan, Türk Halk Müziği Ses Yarışmasında birinci oldu. Kırşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Türk Halk Müziği Ses Yarışmasının final programı Neşet Ertaş Kültür Merkezinde yapıldı.

Yarışmaya katılan yarışmacılar Muharrem Ertaş, Neşet Ertaş ve Kırşehir Yöresine ait eserler seslendirdi. Jüri üyelerinin finalistleri sahne performansı, vücut dilleri, eserlere hakimiyet, ses ve yorumlamaları ile değerlendirdiği yarışmada Üniversitemiz Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğrencisi Neşet Doğan birinci oldu. Finale kalan yarışmacılar ise program sonunda hep birlikte Neşet Ertaş’ın Gönül Dağı türküsünü seslendirdiler.

23.01.2019