KIRŞEHİR MİLLETVEKİLİ DR. METİN İLHAN’DAN REKTÖR KARAKAYA’YA ZİYARET

İkili iş birliklerini ve ünversite-şehir iletişimini önemseyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı, Kırşehir Milletvekili Dr. Metin İlhan ziyaret etti. 31 Ağustos 2018 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Üniversitemizin başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Kırşehir Milletvekili Dr. Metin İlhan, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin adından başarısı ile söz ettirdiğini ve bu başarısına yenilerini ekleyeceğine inandığını söyledi. Üniversitemizin gelişimi, akademik ve fiziki durumu ile yeni eğitim-öğretim dönemi çalışma planları hakkında Dr. Metin İlhan’a bilgiler veren Rektör Karakaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kırşehir ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi için yapılabilecek her türlü çalışmada yer almaktan mutlu olacağını belirten Kırşehir Milletvekili Dr. Metin İlhan, Rektör Karakaya’ya nazik ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.

11.09.2018