KIRŞEHİR MİLLETVEKİLİ MİKAİL ARSLAN ÜNİVERSİTEMİZ REKTÖRÜ PROF. DR. VATAN KARAKAYA’YI ZİYARET ETTİ

Her fırsatta Kırşehir Milletvekilleri ile bir araya gelen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan ile görüştü. 21 Haziran 2017 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette üniversitemizin projeleri, Kırşehir’in kalkınma alanındaki çalışmaları ve ülke gündemi değerlendirildi. Üniversitemizin çalışmaları ve projeleriyle büyüyen ve gelişen bir üniversite olduğunu belirten Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir ve üniversitemiz için her türlü desteği sağlayacaklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karakaya, Milletvekili Mikail Arslan’a teşekkür etti.

23.06.2017