KIRŞEHİR MİLLETVEKİLİMİZ SALİH ÇETİNKAYA ÇELİK ADAMLARI MECLİSTE MİSAFİR ETTİ

Başarılı skorlarla 1.Lige yükselen ve ard arda gelen galibiyetlerle üniversitemizin adını duyuran Ahi Evran Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü Hentbol Takımımızı Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya 23 Kasım 2017 tarihinde mecliste misafir etti. Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü ve Kulüp Başkanı Doç. Dr. Mahmut Erbey ile Kulüp Menajeri Yrd.Doç.Dr. Yakup Akyel’inde takımla birlikte yer aldığı ziyarette Milletvekili Çetinkaya, sporcularla tek tek ilgilenerek onlara meclisi gezdirdi.

Şehrin ve üniversitenin gelişimi için her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarını belirten Salih Çetinkaya, takımın başarılarından gurur duyduğunu söyledi. Verdiği desteklerden dolayı Salih Çetinkaya’ya teşekkür eden Hentbol Takımımız, günün anısına Çetinkaya’ya takım forması hediye etti.

24.11.2017