KIRŞEHİRLİ ÇOCUKLAR ÜNİVERSİTEMİZİN KATKILARIYLA TİYATRO YAPIYOR

Süleyman Türkmani İlkokulu öğrencileri üniversitemizin katkısı ile dönem boyunca gerçekleştirdikleri tiyatro çalışmalarını, sahneledikleri bir temsille seyircinin beğenisine sundu. Danışmalığını Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği personellerinden Öğr. Gör. Mehmet Cemil Topal’ın yaptığı yaratıcı drama ve tiyatro çalışmalarına, Süleyman Türkmani İlkokulunda belirlenen iki sınıftan 70’e yakın öğrenci katıldı. Haftada bir gün tiyatro çalışan geleceğin büyükleri, yeteneklerini 8 Mayıs 2019 tarihinden Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen tiyatro oyununda gösterdi.

Oyun öncesi birer açılış konuşması yapan Süleyman Türkmani İlkokulu Müdürü Naci Sargın ve Sınıf Öğretmeni Mustafa Akdeniz, öğrencilerin ders dışı sanat etkinlikleriyle yaşamı öğrenmelerini çok önemsediklerini belirterek desteklerinden dolayı üniversitemize teşekkür ettiler.

10.05.2019