MUCUR MESLEK YÜKSEKOKULU MASA TENİSİ TURNUVASINDA MADALYALARI TOPLADI

Eğitim-öğretim faaliyetlerinin yanı sıra akademik ve idari personel ile öğrencilerinin sportif faaliyetler içerisinde de olması için çaba harcayan üniversitemiz, 2016 -2016 Eğitim – Öğretim Yılı Bahar Şenlikleri kapsamında spor müsabakaları düzenledi. 5 Mayıs 2016 tarihinde Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen masa tenisi turnuvasında, Mucur Meslek Yüksekokulu farklı kategorilerde madalyalar kazandı.

Rakiplerine madalya kaptırmak istemeyen Mucur Meslek Yüksekokulu, bayan öğrenci kategorisinde Ebru Aksoy isimli öğrenci ile 2. olarak gümüş madalya kazanırken erkek öğrenci kategorisinde Ali Vahit Akçay 3. olarak bronz madalyayı aldı. Bayan personel kategorisinde Öğr. Gör. Özlem Ağdaş 1. olarak altın madalyanın sahibi olurken Öğr. Gör. Fatih Keskinkılıç erkek personel kategorisinde 3. olarak bronz madalyayı elde etti.

11.05.2016