MUHASEBE HAFTASINDA ÜNİVERSİTEMİZDE PANEL DÜZENLENDİ

Kırşehir Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanlığı 1-7 Mart 2019 tarihleri arası Muhasebe Haftası olması nedeniyle üniversitemiz ev sahipliğinde bir panel düzenledi. 6 Mart 2019 tarihinde Kongre ve Kültür Merkezi 15 Temmuz Milli İrade Salonunda gerçekleşen panele Eski Devlet Bakanı ve Türkiye Serbest Muhasebeciler, Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Masum Türker, Kırşehir SMMMO Odası Başkanı Özgür Albayrak ve üyeleri, Kırşehir Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Murat Özgü, Kırşehir Sosyal Sigortalar Kurumu (SGK) Müdürü Hacı Mehmet Akdeniz, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Panelde ilk olarak üniversitemizden mezun olan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Serap Çakır bir konuşma yaparak muhasebecilik mesleğinin avantajlı ve dezavantajlı yanlarını anlattı. Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir olmaktan oldukça mutlu olduğunu dile getiren Çakır, muhasebeci olmak isteyen öğrencilere de başarılar diledi.

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Serap Çakır’ın konuşmasının ardından Moderatörlüğünü Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi Prof. Dr. İsmail Anasız’ın yaptığı panele geçildi. Panelde ilk olarak Kırşehir Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Murat Özgü söz alarak kurumla ilgili iş imkanları, insan kaynakları ve sınavlar hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Kırşehir Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Murat Özgü’nün konuşmasının ardından SGK Müdürü Hacı Mehmet Akdeniz’de bir konuşma yaparak öğrencilere sigortalı çalışmanın öneminden bahsetti.

SGK Müdürü Hacı Mehmet Akdeniz’in konuşmasının ardından Kırşehir SMMMO Odası Başkanı Özgür Albayrak da bir konuşma yaptı. Konuşmasında Albayrak, öğrencilere mesleğin öneminden bahsederek onlara odalarını ziyaret etmelerini ve orada staj yapmalarını tavsiye etti.

07.03.2019