ÖZEL KIRŞEHİR ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ TIP FAKÜLTEMİZ HAKKINDA BİLGİ ALDI

Özel Kırşehir Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencileri Tıp Fakültemizi ziyaret etti. 12 Aralık 2018 tarihinde Tıp Fakültesi Anatomi Laboratuvarında gerçekleşen ziyarette Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Muttalip Çiçek ile Dr. Öğr. Üyesi Tufan Ulcay öğrencilere üniversitemizdeki gelişmeleri anlattı.

Öğrencilere Üniversitemiz Tıp Fakültesinin eğitim imkanları ve faaliyet alanları hakkında detaylı açıklamalarda bulunan Dr. Öğr. Üyesi Tufan Ulcay, onlara Tıp Fakültesi okumanın ayrıcalıklarından bahsetti. Kırşehir’in Tıp Fakültesi ihtiyacını üniversitemizin karşıladığını anlatan Ulcay, öğrencilere şehirlerindeki üniversitenin imkanlarını yerinde değerlendirmeleri tavsiyesinde bulundu.

Lise öğrencilerine hedeflerini iyi belirlemelerini ve çalışmalarını bu yönde yapmalarını öneren aday hekimler, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesinin akademik kadrosu ile bölgesinin gözdesi olma yolunda ilerlediğini söylediler.

Ziyaret sonunda Özel Kırşehir Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencileri Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Muttalip Çiçek ile Dr. Öğr. Üyesi Tufan Ulcay’a günün anısına çiçek verdiler.

12.12.2018