PROF. DR. İLHAN KILIÇÖZLÜ FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Ahilik kültürü ve geleneği ile geleceğin hekimlerini yetiştiren Tıp Fakültemiz belirli aralıklarla ilimizde bulunan lise öğrencileri ile bir araya geliyor. 11 Aralık 2018 tarihinde Tıp Fakültemizi ziyaret eden Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü Fen Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerini Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Muttalip Çiçek, Dr. Öğr. Üyesi Tufan Ulcay, akademik personel ile geleceğin hekimleri ağırladı.

Anatomi Laboratuvarında lise öğrencileri bir araya gelerek onlara Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesi hakkında bilgiler veren Dr. Öğr. Üyesi Tufan Ulcay, Tıp Fakültesi için yeni binanın kısa sürede tamamlanacağını ve aday hekimlerin kendi binalarında ve daha iyi ortamda ders göreceklerini söyledi. Lise öğrencileri ile bir araya gelerek Tıp Fakültesi okumanın tecrübesini anlatan aday hekimler, lise öğrencilerine Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesinde okumanın ayrıcalıklarından bahsettiler.

11.12.2018