REKTÖR KARAKAYA AB TÜRKİYE DELEGASYONU İŞ BİRLİĞİYLE 2023 EĞİTİM VİZYONU ÇALIŞTAYINA KATILDI

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından Ankara’da "AB Türkiye Delegasyonu İş Birliğiyle 2023EğitimVizyonu Çalıştayı” düzenlendi. 25 Şubat 2019 tarihinde gerçekleşen çalıştaya Mili Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ile yerli ve yabancı çok sayıda davetli katıldı. İki gün boyunca devam edecek olan çalıştayda Türkiye’nin 2023 yılı eğitim hedefinde gelinen aşamalar değerlendirilecek.

AB Türkiye Delegasyonu İş Birliğiyle 2023EğitimVizyonu Çalıştayının Türk eğitim sisteminde değişiklikler getireceğini anlatan Prof. Dr. Vatan Karakaya, çalıştay sayesinde öğrencilerin potansiyellerini ortaya çıkarmaya yardımcı olacak çalışmalar üretileceğini vurguladı. Sürekli değişen bir sistemin ortadan kaldırılacağını ve ülkenin daha sağlıklı bir eğitim sistemine kavuşacağını belirten Rektör Karakaya, AB Türkiye Delegasyonu İş Birliğiyle 2023EğitimVizyonu Çalıştayının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni etti.

26.02.2019