REKTÖR KARAKAYA BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCISI İLE GÖRÜŞTÜ

Rektör Karakaya Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcısı ile Görüştü

İkili görüşmeleri önemseyen ve her fırsatta bu görüşmelere yenilerini ekleyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, 25 Ekim 2017 tarihinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik ile görüştü. Rektör Karakaya’yı makamında ağırlayan Çelik, üniversitemiz hakkında Prof. Dr. Vatan Karakaya’dan bilgi aldı.

Üniversitemizin fiziki yapısı, pilot üniversite başarısı ve mevcut durumunun üzerine bilgi alışverişinin yapıldığı görüşme sonunda Prof. Dr. Vatan Karakaya, Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik’i üniversitemize davet etti. Ahi Evran Üniversitesinin bölgesinde lider üniversitelerden biri olmasını istediğini ve bu konuda tüm gücünü sarf ettiğini belirten Rektör Karakaya, ziyaretten dolayı memnun olduğu ifade ederek Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik’e teşekkür etti.

26.10.2017