REKTÖR KARAKAYA’DAN 35 YILDIR GÖREV YAPAN PERSONELE TEŞEKKÜR

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, kamu hizmetinde ve üniversitemizde 35 yılını dolduran personeline teşekkür belgesi verdi. 3 Şubat 2020 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen törende Rektör Karakaya’ya, Üniversitemiz Genel Sekreteri Mehmet Zeki Küçük de eşlik etti.

Görevde 35 yılını dolduran personeli ile bir süre sohbet eden Prof. Dr. Vatan Karakaya, gösterdikleri başarılı çalışmalarından dolayı personeline teşekkür etti. Kurum personeli ile sürekli iletişim halinde olduklarını ve tüm personelin her ihtiyacında yanında olduklarını söyleyen Rektör Karakaya, konuşmasına şöyle devam etti: "Bir personelin çalıştığı kuruma aidiyet beslemesi bizim için çok önemli. Sizler de 30 yılı aşkındır hem kamu hizmetinde hem de üniversitemizde çalışarak Kırşehir Ahi Evran Üniversitesine aidiyet duygusuyla bağlısınız. Göstermiş olduğunuz özverili ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi adına hepinize teşekkür ederim. Bundan sonraki çalışma hayatınızda başarılar dilerim.”

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinde çalışmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten personel, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

03.02.2020