REKTÖR KARAKAYA’DAN İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Rektör Karakaya, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi yönetimi olarak üniversitelerle işbirliğini çok önemsediklerini belirterek, İstanbul Ticaret Üniversitesi ile de işbirliği içerisinde olmaktan memnuniyet duyacaklarını söyledi.

İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Karakaya’nın yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ile yapılacak her türlü ortak çalışmanın kendilerini mutlu edeceğini söyledi.

02.10.2019