REKTÖR KARAKAYA HARRAN ÜNİVERSİTESİ ‘ORYANTASYON GÜNLERİNE’ KATILDI

Üniversitemizin model üniversite olması yolunda büyük çaba sarf eden Prof. Dr. Vatan Karakaya, Harran Üniversitesi oryantasyon günlerinde öğrencilerle buluştu. 30 Eylül 2019 tarihinde Harran Üniversitesi Osmanbey Yerleşkesi’nde yaptığı konuşmada Rektör Karakaya, geleceğimiz olan öğrencileri çok önemsediklerini bu noktada gençlerimizin vizyon sahibi olması, dünyayı takip edebilmesi, kendini geliştirebilmesi, ufkunun ve fikrinin açık olmasının son derece önemli olduğunu bunu sağlamada da üniversitelerin akademik ve idari kadrolarına büyük iş düştüğünü söyledi.

Konuşmasının sonunda Harran Üniversitesi’nde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Karakaya, 2019-2020 Akademik Yılının ülkemize ve dünyaya hayırlar getirmesini dileyerek sözlerini tamamladı.

30.09.2019