REKTÖR KARAKAYA KURUMSAL İLETİŞİMİ ÖNEMSİYOR

Kurum içerisinde personeli ile sık sık iletişimde bulunan ve onlarla bir araya gelen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, kurumumuzdan emekli olan ve başka kuruma geçiş yapan personeli ile veda yemeğinde bir araya geldi. 6 Temmuz 2018 tarihinde Yunus Emre Toplantı Salonunda düzenlenen yemeğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük ve daire başkanları katıldı. Yemek, üniversitemizde Strateji Daire Başkanlığı görevinde bulunmuş olan Ali Yılmaz, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı görevinde bulunmuş olan Mehmet Tercan ve İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı görevinde bulunmuş olan Mehmet Yıldız için verildi.

Yemekte bir konuşma yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin gelişimine katkı sağlayan personeline teşekkür ederek onlara yeni hayatlarında başarılar diledi. Birlikte güzel işler yaptıklarını, üniversitemizin gelişmesinde ve büyümesinde katkılarının olduğunu vurgulayan Rektör Karakaya, onlarla birlikte çalışmış olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Üniversitemizden emekli olan Mehmet Yıldız’a emeklilik hayatının güzel geçmesi dileklerinde bulunan Prof. Dr. Vatan Karakaya, başka kuruma geçiş yapan Ali Yılmaz ile Mehmet Tercan’a da yeni iş hayatlarında başarılar dileyerek onlara plaket ve hediye verdi.

Üniversitemizde görev yaptıkları süre boyunca Rektör Karakaya ve yönetimi ile çalışmaktan mutlu olduklarını dile getiren personelimiz, Rektör Karakaya’ya teşekkür ettiler.

09.07.2018