REKTÖR KARAKAYA TIP FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ELEMANLARI İLE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, 13 Ekim 2016 tarihinde Üniversitemiz Bağbaşı Yerleşkesi Yunus Emre Salonunda Tıp Fakültesi öğretim elemanları ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda Rektör Karakaya ile birlikte Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel ile Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreter Doç. Dr. Rüştü Yeşil, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Alpaslan Kuş’ta yer aldı.

Tıp Fakültesinin Vizyon Yılı

Tıp Fakültesinin sorunlarının ve ihtiyaçlarının konuşulduğu kahvaltıda, Tıp Fakültesinin daha iyi hizmet verebilmesi adına yapılacak projeler de gündeme geldi. 2016-2017 eğitim öğretim döneminde ilk kez öğrenci almaya başlayan Tıp Fakültesinin vizyon yılı olduğunu belirten Prof. Dr. Vatan Karakaya, şehrin üniversite ve fakülteden beklentilerinin büyük olduğunun altını çizdi. Tıp Fakültesi öğretim üyeleriyle karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Rektör Karakaya, üniversite yönetimi olarak her türlü desteği sağlayacaklarını söyledi.

Sağlık sektörünün önemi üzerinde duran Rektör Karakaya, Tıp Fakültesi için doğru adımlar attıklarını ve Morfoloji Binasının önümüzdeki hafta içinde ihaleye çıkacağını açıkladı. Rektör Karakaya sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Tıp Fakültesi bünyesindeki eksikleri en kısa zamanda tamamlayacağız. Tam donanımlı bir Tıp Fakültesini öğrencilerin ve Kırşehir halkının hizmetine sunmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Hedef: Dünyalaşmış Bir Üniversite Olmak

Prof. Dr. Vatan Karakaya, "Hangi sektörde hizmet verirsek verelim bunu hakkıyla yapmamız gerekir.” dedi. Öğretim üyeleri ile sinerji oluşturmanın öneminden bahseden Rektör Karakaya, dünyalaşmış bir üniversite olmayı hedeflediklerini belirtti. Tıp Fakültesinin akademik kadrosundaki eksiklerin kısa zamanda tamamlanarak daha kaliteli bir eğitim faaliyeti sürdüreceklerini belirten Prof. Dr. Vatan Karakaya, kahvaltı sonrasında öğretim üyelerinin taleplerini aldı.

13.10.2016