REKTÖR YARDIMCIMIZ PROF. DR. MUSTAFA KURT VE GENEL SEKRETERİMİZ DOÇ. DR. RÜŞTÜ YEŞİL ÇİÇEKDAĞI MESLEK YÜKSEKOKULU İNŞAATINI YERİNDE İNCELEDİ

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt ve Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. Rüştü Yeşil, Çiçekdağı ilçesindeki Çiçekdağı Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti. 28 Mart 2017 tarihinde gerçekleşen ziyarette inşaat alanında incelemelerde bulunan Prof. Dr. Mustafa Kurt ve Doç. Dr. Rüştü Yeşil, Nisan ayında bitecek olan yüksekokul inşaatının son durumu hakkında bilgi aldı.

Ziyaret kapsamında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreter Doç. Dr. Rüştü Yeşil, Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Serdal Baltacı ve beraberindekiler Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz’i de makamında ziyaret ettiler.

30.03.2017