SAĞLIK BAKANLIĞI KAMU HASTANELERİ GENEL MÜDÜRÜ PROF. DR. HİLMİ ATASEVEN REKTÖR KARAKAYA’YI ZİYARET ETTİ

Üniversitemizde düzenlenen Jeotermal Kaynaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezleri İzinlendirme ve İşletilme Çalıştayına katılmak üzere üniversitemize gelen Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Hilmi Ataseven ve Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Av. Erol Gökdöl, Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü daire başkanları, İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneler Birliği Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Yetiş, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Yahya Şahin ve beraberindekiler Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. 24 Aralık 2019 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Karakaya’ya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil ile Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Güneş eşlik etti.

Üniversitemizin pilot projeleri ile Kırşehir’in sağlık turizminde öncü olacağına inandığını söyleyen Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Jeotermal Kaynaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezlerinin ülkemizin en önemli ihtiyaçlarından biri olduğunu vurguladı. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin çalışmalarıyla projede istedikleri yere geldiğini ve daha da ilerleyeceğine inandıklarını belirten Ataseven, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ve ekibini çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Hilmi Ataseven ve beraberindekilere teşekkür etti.

25.12.2019