TİCARET BAKANLIĞI ESNAF, SANATKâRLAR VE KOOPERATİFÇİLİK GENEL MÜDÜRÜ NECMETTİN ERKAN REKTÖR KARAKAYA’YI ZİYARET ETTİ

Göreve geldiği günden bu yana Kırşehir ve üniversitemizin gelişmesi için sürekli çalışan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, bürokratlar, sivil toplum kuruluşları ve dış paydaşlar ile görüşmelerine devam ediyor. 17 Nisan 2019 tarihinde Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan Rektör Karakaya’yı makamında ziyaret ederek üniversitemizdeki gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’nın çalışmalarını ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin genel durumunu sürekli takip ettiğini belirten Genel Müdür Necmettin Erkan, Rektör Karakaya’nın üniversitemiz ve ilimiz için yaptığı çalışmaları desteklediğini belirtti. Üniversitemizin Kırşehir’in gelişmesine önemli katkılar sağladığını anlatan Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesine elinden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceklerini vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Genel Müdür Necmettin Erkan’a teşekkür etti.

17.04.2019