TÜBA ÖDÜLÜ ALAN DOÇ. DR. MURAT TUĞLUCA REKTÖR KARAKAYA’YI ZİYARET ETTİ

Yaptığı bilimsel çalışmalarla Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) tarafından Halil İnalcık Özel Ödülüne layık görülen Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Murat Tuğluca, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. 2 Ocak 2019 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Karakaya ve Tuğluca üniversitemiz aracılığıyla gerçekleşen bilimsel çalışmaları değerlendirdi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin akademik çalışmalar ile bilim dünyasına katkı sağladığını belirten Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversitemiz akademik personeli Doç. Dr. Murat Tuğluca’nın böylesine özel bir ödülü almasının kendilerini mutlu ettiğini vurguladı. Akademik çalışmalarındaki başarılardan dolayı Doç. Dr. Murat Tuğluca’yı tebrik eden Rektör Karakaya, bu tür başarıların devam etmesini temenni etti.

TÜBA ödülünü almasında üniversitemizin ve Rektör Karakaya’nın desteklerinin olduğunu belirten Tuğluca, akademik çalışmalarında kendisine gösterilen ilgi ve destekten dolayı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya Tuğluca’ya takdir belgesi ile hediye verdi. Doç. Dr. Murat Tuğluca da Rektör Karakaya’ya kendi kitabını hediye etti.

02.01.2019