TÜGVA KIRŞEHİR İL TEMSİLCİSİ VE YÜKSEK İSTİŞARE HEYETİ BAŞKANI ÜNİVERSİTEMİZ REKTÖRÜNÜ ZİYARET ETTİ

TÜGVA Kırşehir İl Temsilcisi ve Yüksek İstişare Heyeti Başkanı Üniversitemiz Rektörünü Ziyaret Etti

Türkiye Gençlik Vakfı Kırşehir İl Temsilcisi Öğr. Gör. Emrah Aydemir, Kırşehir TÜGVA Yüksek İstişare Heyeti Başkanı ve Üniversitemiz Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Süleyman Çelik ile birlikte 18 Kasım 2016 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya bir ziyaret gerçekleştirdiler. Samimi bir ortamda geçen ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek TÜGVA Başkanı Öğr. Gör. Emrah Aydemir ile TÜGVA Yüksek İstişare Heyeti Başkanı ve aynı zamanda danışmanı olan Öğr. Gör. Süleyman Çelik’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

21.11.2016