ÜNİVERSİTEMİZDE 4.GENÇLİK ŞÖLENİ COŞKUYLA KUTLANDI

Uyum programı kapsamında Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği tarafından ‘’Gençlik Şöleni’’nin 4.’sü 27 Eylül 2019 tarihinde Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi Amfi Tiyatrosunda gerçekleştirildi. Çok sayıda öğrencinin yoğun katılım gösterdiği etkinlikte Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından tatlı ikramı yapıldı. Ardından Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğimiz koordinasyonunda programda çeşitli skeçler ve yarışmalarla öğrenciler güzel dakikalar geçirdi. Daha sonra Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü tarafından verilen konserle öğrenciler eğlenceli anlar yaşadı. Şölen sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

30.09.2019