ÜNİVERSİTEMİZ BÖLGEMİZDEKİ REKTÖRLERE İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya bölgemizdeki rektörler ile görüşmelere devam ediyor. Rektör Karakaya, bölgemizde yer alan üniversitelerin iş birliği içerisinde olması gerektiği düşüncesinden hareketle 20 Haziran 2016 tarihinde Üniversitemiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu Toplantı Salonunda bölgemizdeki rektörlerle iftar sofrasında bir araya geldi.

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından verilen iftar yemeğine Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Kocamış, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey ile Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Güsamettin Erdoğan ve Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Kurt ile Prof. Dr. Ahmet Gökbel ve Genel Sekreter Doç. Dr. Rüştü Yeşil katıldı. Dostluk çerçevesinde, samimi bir ortamda gerçekleşen yemeğin ardından bölge üniversitelerinin son durumu ile ilgili fikir alışverişinde bulunan Rektörler, yeni projeler ile oluşturulacak ortak çalışma kültürünün üniversitelerin gelişimine katkı sağlayacağına vurgu yaptılar. Rektörler,Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya nazik davetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

21.06.2016