ÜNİVERSİTEMİZ HENTBOL TAKIMI MAÇ ÖNCESİ TERÖRÜ KINADI

Üniversitemiz Hentbol Takımı 11 Aralık 2016 tarihinde Üniversitemizin Kapalı Spor Salonunda Adanaspor Hentbol Takımıyla karşılaştı. 37‘si güvenlik görevlisi 44 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 155 vatandaşımızın yaralandığı hain terör saldırısı dolayısıyla iki takım oyuncuları ve izleyiciler bir dakikalık saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşımızı okudu. Her iki takımın oyuncuları, teknik direktörleri ve hakemler sahaya siyah kurdele takarak çıktı, sporcular ve izleyiciler sahada teröre lanet sloganları attılar. Karşılaşmayı Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Rüştü Yeşil, ile birlikte personelimiz ve çok sayıda öğrenci izledi. Başlangıçtan bitişe kadar coşkulu bir oyun sergileyen Ahi Evran Üniversitesi Hentbol Takımı, Adanaspor Hentbol Takımını 31 – 26 yenerek sahadan galip ayrıldı.

13.12.2016