ÜNİVERSİTEMİZ NEŞET ERTAŞ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ YIL SONU ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Üniversitemiz Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından yıl sonu etkinlikleri düzenlendi. 17 Mayıs 2019 tarihinde Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi Neşet Ertaş Salonunda gerçekleşen etkinliğe konuşmacı olarak Hacettepe Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Kubilay Aktulum katıldı.

Konferansta Hacettepe Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Kubilay Aktulum "Bir Çözümleme Yöntemi Olarak Göstergelerarasılık” isimli sunumunu yaptı. Aktulum sunumunda, göstergelerarasılık bilimi hakkında detaylı bilgiler vererek bu bilimin sanat, resim, müzik ve edebiyat gibi alanlarla olan ilişkisini anlattı.

Sunumun ardından Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Filiz Nurhan Ölmez, Prof. Dr. Kubilay Aktulum’a günün anısına armağan verdi.

Konferansın ardından etkinlik Müzik Bölümü öğrencilerinin konseri ile devam etti. Müzik Bölümü öğrencilerimiz sergiledikleri performans ile konuklara güzel dakikalar yaşattılar.

Konser sonrasında ise Geleneksel Türk El Sanatları Sergisi gezildi.

22.05.2019