ÜNİVERSİTEMİZDE “KPSS SÜRECİNDE SINAV MOTİVASYONU” KONFERANSI VERİLDİ

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Hemşirelik Topluluğu tarafından "KPSS Sürecinde Sınav Motivasyonu” isimli bir konferans düzenlendi. 22 Kasım 2019 tarihinde Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi 15 Temmuz Milli İrade Salonunda gerçekleştirilen konferansa Uzman Psikolojik Danışman Gazanfer Kürşat Pehlivan, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayla Ünsal, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Uzman Psikolojik Danışman Gazanfer Kürşat Pehlivan, öğrencilerin sınav sürecinde karşılaştıkları sorunları nasıl çözüme kavuşturacaklarını ve sınav sürecinde izlemeleri gereken yolları anlattı. Daha önce iki kere Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS) birinci olan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri, benzer başarıları elde etmek adına konferanstan çok faydalandıklarını ifade ettiler.

Konferans, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayla Ünsal ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Hemşirelik Topluluğu Başkanı Ömer Faruk Taşlı’nın Uzman Psikolojik Danışman Gazanfer Kürşat Pehlivan’a plaket ve çiçek vermesiyle son bulundu.

25.11.2019