ÜNİVERSİTEMİZDE “MEHMET AKİF ERSOY” KONULU PANEL DÜZENLENDİ

İstiklal Marşı iki günde yazılacak bir şey değil

Üniversitemizde "Mehmet Akif Ersoy” Konulu Panel Düzenlendi

Üniversitemiz, evrensel ve ulusal değerleri benimsemiş, toplumsal duyarlılık ve sorumluluk duygusu gelişmiş, çok yönlü düşünebilen, araştıran, sorgulayan, bilimsel, toplumsal ve küresel çözümler üreterek Türkiye’nin ve insanlığın gelişimine katkıda bulanacak Ahi Evran Üniversiteli olmanın gururunu yaşayacak ve yaşatacak, uzman insan gücünün yetişmesine katkıda bulunuyor. Bu çerçevede; Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 80. yılı ve İstiklal Marşımızın kabulünün 95. yılı olması dolayısıyla "Mehmet Akif Ersoy” konulu panel düzenlendi. 9 Mart 2016 tarihinde, Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda üniversitemiz öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Maksut Yiğitbaş’ın moderatörlüğünde düzenlenen panele konuşmacı olarak Araştırmacı-Yazar Beşir Ayvazoğlu, Türkiye Yazarlar Birliği Başkanı Mehmet Doğan, Şair- Yazar Mustafa Özçelik katıldı.

11.03.2016