ÜNİVERSİTEMİZDE YARATICI DRAMA İLE ÇOCUK KİTAPLARINA YOLCULUK İSİMLİ SEMİNER DÜZENLENDİ

Üniversitemiz Eğitimci Ahiler Topluluğu tarafından "Yaratıcı Drama ile Çocuk Kitaplarına Yolculuk” isimli seminer düzenlendi. 21 Aralık 2018 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen seminere Karadeniz Teknik Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Tolga Erdoğan, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Yaratıcı Drama ile Çocuk Kitaplarına Yolculuk isimli seminerde Doç. Dr. Tolga Erdoğan katılımcılarla birlikte çeşitli etkinlikler yaptı. Çocukların dünyasına girme yöntemlerini eğlenceli bir şekilde öğretmen adaylarına anlatan Erdoğan, öğrencilerle birlikte gerçekleştirdiği oyunlarla da programa neşe kattı.

Etkinliğin ardından Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Refik Balay ile Eğitimci Ahiler Topluluğu akademik danışmanı Doç. Dr. Ayfer Şahin Doç. Dr. Tolga Erdoğan’a çiçek ve hediye verdiler. Yaratıcı Drama ile Çocuk Kitaplarına Yolculuk isimli seminer toplu hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

24.12.2018