YEREL MEDYAYI ÖNEMSEYEN REKTÖR KARAKAYA’DAN KIRŞEHİR TELEVİZYONUNA ZİYARET

Yerel medyayı önemseyen ve yerel medya ile kesintisiz iletişim kuran Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, 22 Aralık 2016 tarihinde Kırşehir Televizyonunu ziyaret etti. Kırşehir Televizyonunu devralarak yayın hayatına devam ettiren Havva Karakaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde Rektör Karakaya’ya, Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Öğr. Gör. Mehmet Özdemir eşlik etti.

Medyanın önemine değinen ve yerel medyanın gelişmesinin gerekliliğinden bahseden Prof. Dr. Vatan Karakaya, yerel medyaya üniversite olarak destek verdiklerini ve bu desteğe de devam edeceklerini söyledi. İlme, sanata ve ahlâka son derece önem verilen Ahilikte, kadının da sosyal ve ekonomik hayatta önemli bir yerinin olması ile birlikte kadın teşkilatı olarak kurulan Bacıyan-ı Rum teşkilatından örnekler veren Rektör Karakaya, kadın yöneticilerin ülkemiz için önemli olduğunu ifade etti. Tarihsel süreçlerimizde kadın yöneticilerin hep var olduğunu belirten Prof. Dr. Vatan Karakaya, yerel medyayı ve kadın yöneticileri her zaman desteklediklerini sözlerine ekledi.

23.12.2016